enarfrdehies

Actualización de la fecha de la próxima edición de The Future of Packaging Technology

From April 05, 2023 until April 06, 2023
At Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch, Países Bajos Categorías: Envases de embalaje

De toekomst van verpakkingstechnologie | Empack Gorinchem - 5 t / m 7 de abril de 2022

EMPACK DEN BOSCH 2023. Aftermovie Empack 2022. Columna: Behekste kaas. Geslaagde editie Empack 2022 op nieuwe locatie Evenementenhal Gorinchem. Nieuwe elementen op Empack en Gorinchem. Columna: Chipszak nog steeds in het verdom hoekje. Neem contact met op. Eventementenhal Gorinchem. Número de teléfono de Algemeen.

EL FUTURO DEL EMBALAJE5 y 6 de abril de 2023 | Brabanthallen Den Bosch

Zet jouw bedrijf in de spotlight, versterk jouw positie in de branche en bied oplossingen aan voor zoekende bezoekers.

Empack ontdek je trends, problemen en kansen die actueel zijn in de verpakkingsindustrie.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de verpakkingswereld.

Bekijk hier de aftermovie van Empack 2022 en Evenementenhal Gorinchem. Op 5 en 6 abril 2023 komt de top van de industrie weer twee dagen lang samen en Brabanthallen Den Bosch.

Columnista: Rijk van Korlaar van Brohl Wellpappe Nederland BV Ergens rond 2015 ontdekte ik Heks'nkaas. Een fris smeerseltje voor op een cracker of boterham.

GORINCHEM - De verpakkingsbeurs Empack kende een succesvol debut en Evenementenhal Gorinchem. Op 5, 6 en 7 de abril presenteerden ruim 250 exposanten zich aan.

GORINCHEM - Met nog een paar uur op de klok te gaan, mag Empack eindelijk aftrappen in eigen huis, in Evenementenhal Gorinchem. Een andere.

Columnista: Ton Tanke, supervisor sénior de Intersnack De chipszak is een moeilijke verpakking as het gaat om recycle. Niemand wil deze verpakking hebben.